| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Petr Hejl | # Zasláno: 6 Říj 2006 21:46 Citát Dobrý den.Vlastním NORTON ANTIVIRUS 2004 společnosti Symantec v češtině.Koupil jsem jej v r. 2003 . Do současné doby jsem několikrát z různých důvodů formátoval HDD a následně instaloval i uvedený antivirák. Protože se tak stávalo vždy před uplynutím 1 roku, po instalaci se mi licence(datum obnovení,jak uvádí tento software)prodloužila o další rok. V současné době nemám zatím důvot opět celý PC přeinstalovat a tak mě NORTON upozorňuje, že koncem října 2006,pokud neprovedu aktualizaci produktu, antivirová ochrana nebude stoprocentní, protože nebude možné provádět aktualizace antivirové databáze prostřednictvím funkce Live Update. Na stránkách Symantecu jsem se nic kloudného nedozvěděl.Existuje nějaká možnost prodloužení licence zde v Čechách za nějakou nižší cenu nebo musím koupit zcela nový produkt? |
| Dušan Odstrčil | # Zasláno: 18 Říj 2006 11:12 Citát K prodloužení licence slouží zlevněná upgrade (upg) verze. V současné době je již k dispozici verze Norton Antivirus 2007. |
| Anonymní | # Zasláno: 25 Dub 2007 15:35 Citát Dobrý den, při zakoupení notebooku jsem obdržel také originální verzi produktu Norton Internet Security s CD, ale k němu není k dispozici product key a serial number. Jak bych měl postupovat, abych mohl registrovat tuto verzi?Děkuji |
| Anonymní | # Zasláno: 7 Kvě 2007 20:40 Citát Čaute, mám ten istý problém, kúpil som notebook asus a je tam tiež norton internet security 2007, ale nikde ani zmienka po serial key! |
| Dušan Odstrčil | # Zasláno: 9 Kvě 2007 19:17 Citát K určitým notebookům se dodáva Norton AV - IS jako prodloužená trial verze na 3 nebo 6 měsíců. Nejedná se o plný produkt přesto po vypršení platnosti ho stačí pouze obnovit zakoupením update, upgrade verze. |

1240 Kč
1116 Kč (10%)

1199 Kč
1199 Kč (0%)

1510 Kč
1359 Kč (10%)